1. Home
  2. /
  3. Mogelijkheden

DE
MOGELIJKHEDEN

Ben je op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, personeelsfeest of een feest ter ere van een jubileum? De mogelijkheden in en rondom het Yanmar Stadion zijn eindeloos.

Vergaderen

Vergaderen

Met elk doel is het Yanmar Stadion de ideale locatie om samen met collega’s buiten de kantoormuren te vergaderen. Nieuwe inzichten en creatieve ideeën komen vaak voort uit een bijeenkomst in een andere omgeving.

Feesten

Feesten

Ongedwongen genieten van een onvergetelijk feest? Huwelijk, jubileum of personeelsfeest; wij denken met je mee, nemen de zorg uit handen en staan voor je klaar wanneer jij ons nodig hebt om een memorabel feest te organiseren. Mede daarom is de keuze voor het Yanmar Stadion perfect.

Sportief

Sportief

Het Yanmar Stadion wordt gekenmerkt door haar sportieve ambiance. Het is een geschikte locatie voor het organiseren van een sportdag om aan de teambuilding te werken.

Tasting & Dining

Tasting & Dining

Is er behoefte aan unieke twist voor een bijeenkomst? Denk eens aan een wine-tasting of een private dining! Wij denken graag met je mee om van het samenzijn van jouw gezelschap een onvergetelijk moment te maken. 

Menu