1. Home
  2. /
  3. Mogelijkheden

(CRE)ACTIEVE
MOGELIJKHEDEN

Ben je op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, personeelsfeest of een feest ter ere van een jubileum? De mogelijkheden in en rondom het Yanmar Stadion zijn eindeloos.

Vergaderen

Vergaderen

Met elk doel is het Yanmar Stadion de ideale locatie om samen met collega’s buiten de kantoormuren te vergaderen. Nieuwe inzichten en creatieve ideeën komen vaak voort uit een bijeenkomst in een andere omgeving.

Feesten

Feesten

Ongedwongen genieten van een onvergetelijk feest? Huwelijk, jubileum of personeelsfeest; wij denken met je mee, nemen de zorg uit handen en staan voor je klaar wanneer jij ons nodig hebt om een memorabel feest te organiseren. Mede daarom is de keuze voor het Yanmar Stadion perfect.

(Cre)actieve meeting onderbrekers

(Cre)actieve meeting onderbrekers

Almere City FC staat bekend als een jonge, eigenwijze en ambitieuze club. Dat club-DNA zit ook ingeslepen in onze evenementenafdeling, die graag creatief aan de slag gaat met meeting-onderbrekers die je gasten of klanten nog lang heugen.

Events

Events

Het Yanmar Stadion bestrijkt een groot terrein, waar evenementeindverantwoordelijken hun hart op kunnen halen en hun creativiteit meer dan kwijt kunnen. Geschakelde ruimtes, pleinen en sportvelden zijn beschikbaar om van uw bedrijfsfeest of evenement een blijvende herinnering te maken.

Menu